Игра крвави точка и кликнете во болница

Целта на играта е да се убие сите stickmen присутни во болница.
Предупредувајќи дека stickmen не се гледа умри!.

Контроли.

  • : Кликнете на елементи на декорација да предизвика акции.

Сите игри
Игра-крвави-точка-и-кликнете-во-болница
75% сакам оваа игра