Пукачка игра со зомби болница (Зомби воинот Man)

Гор игра во која играат зомби.
Чекор во болница соединенија и да ги убијат сите пациенти без исклучок!.

Контроли.

  • и.: Препрати.
  • : Повлечете.
  • : Станувај.
  • : Криење.

Сите игри
Пукачка-игра-со-зомби-болница-Зомби-воинот-man
82% сакам оваа игра