DocMadness е сајт кој нуди избор на игри онлајн болница.
Стави во вашиот бел мантил и одиме по ходниците на болницата за грижата за пациентот.
Изберете да се игра како хирург, медицинска сестра, еден болничар, доктор, пожарникар или стоматолог.
Се забавуваат со тоа!.

Судењето-игра-со-Брза-помош

Судењето игра со Брза помош

Игра-на-болницата-2

Игра на болницата (2)

Облечи-игра-со-една-медицинска-сестра

Облечи игра со една медицинска сестра

Слободен-хирургија-игра

Слободен хирургија игра

Гарнитура-хирургија-dark-cut-2

Гарнитура хирургија (Dark Cut 2)

Стоматолог-со-Џастин-bieber

Стоматолог со Џастин Bieber

Пукачка-игра-со-зомби-болница-Зомби-воинот-man

Пукачка игра со зомби болница (Зомби воинот Man)

Точка-и-кликнете-на-играта-во-болница

Точка и кликнете на играта во болница

Докторот-Спорт-игра

Докторот Спорт игра

Флеш-игра-Брза-помош

Флеш игра Брза помош

Се-облекуваат-медицинска-сестра

Се облекуваат медицинска сестра

Dodge-игра-во-болница

Dodge игра во болница

Избега-соба-во-болница-Бескрајни-анестезија

Избега соба во болница (Бескрајни анестезија)

Игра-оган-и-агилност

Игра оган и агилност

Сестрата-на-играта

Сестрата на играта

Огноотпорност-со-симулација

Огноотпорност со симулација

Виртуелна-хирург-игра

Виртуелна хирург игра

Медицинска-сестра-во-болница

Медицинска сестра во болница

Четкање-Стоматолошки-игра

Четкање Стоматолошки игра

Игра-со-спасување-Брза-помош

Игра со спасување Брза помош

Соба-избега-болница

Соба избега болница

Во-собата-на-козметичка-хирургија

Во собата на козметичка хирургија

Управување-со-болница

Управување со болница

Убие-микробите

Убие микробите

Сестрата-на-облекување

Сестрата на облекување

Соба-избега-игра-со-Брза-помош

Соба избега игра со Брза помош

Соба-избега-игра-во-болница-Операција-театар-бегство

Соба избега игра во болница (Операција театар бегство)

Соба-избега-болница-Хевн

Соба избега - болница Хевн

Симулација-на-пластична-хирургија

Симулација на пластична хирургија

Стоматолог-игра

Стоматолог игра

Игра-Облечи-медицински-кабинет

Игра Облечи медицински кабинет

Облечи-игра-со-една-медицинска-сестра-во-болница

Облечи игра со една медицинска сестра во болница

Игра-пожарникар-Пожарникарот-sams-Оган-камион

Игра пожарникар (Пожарникарот Sams Оган камион)

Игра-крвави-точка-и-кликнете-во-болница

Игра крвави точка и кликнете во болница

Жаба-дисекција

Жаба дисекција

Игра-операција-за-Божиќ

Игра операција за Божиќ

Пребарување-игра-Брза-помош

Пребарување игра Брза помош

Медицинска-сестра-во-породилно

Медицинска сестра во породилно

Пукачка-игра-со-зомбите-во-болница

Пукачка игра со зомбите во болница

Пребарување-игра-во-болница

Пребарување игра во болница

Амбуланта-игра-со-мачиња

Амбуланта игра со мачиња

Грижа-игра-dark-cut

Грижа игра (Dark Cut)

Трансплантација-на-играта

Трансплантација на играта

Онлајн-игра-спасување

Онлајн игра спасување

Развојот-на-играта-во-болница

Развојот на играта во болница