Shpëtuar dhomë Spitali

Duke u përpjekur për t'i shpëtuar nga dhoma duke përdorur objektet përreth jush.

Kontrollet.

  • : Merrni objekte dhe veprimet e Kauzës.

Të gjitha lojrat
Shpetuar-dhome-spitali
82% love këtë lojë