Set i Kirurgjisë (Cut errët 2)

Ky njeri ka krahu i tij i grimcuar, të përdorin mjete tuaj për të shëruar dhe të zbutur dhimbjen e tij.

Kontrollet.

  • : Kryen operacionin.

Të gjitha lojrat
Set-i-kirurgjise-cut-erret-2
84% love këtë lojë