Lojë të shtënat me një spital Zombie (luftëtar mumje njeri)

Gore lojë në të cilën ju të luajnë një mumje.
Hap në kompleksin spitalor dhe vrasin të gjithë pacientët pa përjashtim!.

Kontrollet.

  • dhe.: Forward.
  • : Pull.
  • : Get up.
  • : Fshehja.

Të gjitha lojrat
Loje-te-shtenat-me-nje-spital-zombie-luftetar-mumje-njeri
80% love këtë lojë