Ambulanca Flash Game

Luaj si një ndihmës dhe të kalojnë të gjitha pengesat për të përzënë pacientin tuaj në spital.

Kontrollet.

  • : Forward.
  • : Go.
  • : Turn drejtë.
  • : Brake.

Të gjitha lojrat
Ambulanca-flash-game
82% love këtë lojë