DocMadness është një vend që ofron një përzgjedhje të spitalit lojra online.
Vendos mbi pallton tuaj të bardhë dhe të ecin në korridoret e spitalit për kujdesin e pacientit.
Zgjidhni për të luajtur si një kirurg, një infermiere, një ndihmës, një mjek, një zjarrfikës apo një dentist.
Have fun me atë!.